Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rejtvényfejtő verseny INDUL!

Február 27.én(hétfőn)elindítunk a honlapon egy versenyt.Minden nap feltöltünk egy PUZZLE kirakóst és egy napig fenttartjuk összesen hat darab PUZZLE lesz és ha nem sikerült volna valamejiket kirakni vasárnap adunk még egy lehetőséget (mind a 6képet ujra feltöltjük de csak egy napod lesz!)

         Szabályok:Ha elkészítettél egy PUZZLE képet azt kérjük tőled hogy küld el E-mailban erre a címre:schakos1@gmail.com azt szeretnénk ha úgy küldenétek el aképet hogy látszódjon hogy az a weboldalunkról származik és csak akkor ér a dolog ha mind a 6db kép megvan.Beküldési határidő : március  6. (kedd) ez az első forduló!(a 2. fordulóról a továbjutóknak e-milban küldünk infót)(a szabályok ugyan ezek )Jó szórakozást és sok sikert

 

                              (a továbjutottak március 10.én kapnak e-mailt!)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ez jó

(lolaa, 2012.10.31 13:42)

én szivesen neveznék csak em tudom hol kell4

Puzzle

(Sejjer admin, 2012.02.24 21:25)

változás történt a dologban... holnap (azaz szombaton) fentlesz mind a 6db kép és pontosan péntek (március 2.) 23:59:59-ig fogadunk el képbeküldéseket.

Szabályok:ha kiraktátok a Puzzle-t állítsátok be úgy a honlapot hogy látszódjon az egész kép és nyomjátok meg a:"Print Screen SysRq" billentyűt és másoljátok be a paintbe,ezután küldjétek el emaliba az schakos1@gmail.com cím-re és annyit szeretnék még kérni hogy a képeket NE vágjátok körbe.Akkor fogadjuk csak el ogyha mind a 6 kép megvan és mindegyiken látszik hogy a honlapon készült!!!

Előre is köszönöm a részvételt jó szórakozást és sok szerencsét mindenkinek! :D

Nyeremény

(Sejjer admin , 2012.02.01 19:47)

ha valaki megnyeri a versenyt arra számíthat hogy kap egy ojan (elektroniskus ) kupont amit a mi boltunkban lehet levásárolni 1500Ft értékben,azomban ezt egy alkalommal lehet csak használni és ha a tárgy 1500Ft alatt van a többi rész elveszik kivéve ha nem vásárolsz még valamit akkor az egész árból vonnyuk le az 1500Ft-t! JÓ SZÓRAKOZÁST MINDENKINEK!